logo-top

 • Home
 • Νέα Προϊόντα

1) Σφραγιστικό Σιλικόνης Forever White

Το Forever White είναι εξαιρετικής απόδοσης σφραγιστικό σιλικόνης που παραμένει μόνιμα στεγανό και εύκαμπτο. Με εξαιρετική αντοχή στην ανάπτυξη μούχλας σε περιοχές με αυξημένη παρουσία υγρασίας.  

 2) Σιλικόνη Γενικής Χρήσης

To General Purpose Silicone είναι υψηλού μέτρου ελαστικότητας σφραγιστικό σιλικόνης ακετοξικής ωρίμανσης. Προσφύεται στα περισσότερα πορώδη και μη υποστρώματα και δημιουργεί μία μόνιμα ελαστική σφράγιση.
Εμπεριέχει αντιμυκητικά συστατικά που αποτρέπουν την ανάπτυξη μούχλας σε περιοχές υψηλής υγρασίας.

 

 3) Σφραγιστικό Εξωτερικών Κουφωμάτων

Το External Frame Sealant είναι υψηλής ποιότητας, ακρυλικό σφραγιστικό που παρέχει μακροπρόθεσμη, μόνιμα ελαστική σφράγιση. Μπορεί να βαφτεί μόλις ωριμάσει.

 

 4) Αστραπιαίο Κράτημα

To Instant Nails είναι γενικής χρήσης συγκολλητικό και πληρωτικό κενών, υψηλής αντοχής, χωρίς διαλύτες.
Προσφέρει γρήγορο “άρπαγμα” και αντικαθιστά τη μηχανική στερέωση σε πολλές οικιακές εφαρμογές.
Μετά την ωρίμανση γίνεται λευκό και μπορεί να βαφτεί.

 

 


 

5) Πλήρες Σετ Seal Rite: Strip-Out & Smooth-Out

Σετ που περιλαμβάνει το εργαλείο Strip-Out για εύκολη αφαίρεση σφραγιστικών και το Smooth-Out για φινίρισμα της επιφάνειας της νέας σφράγισης.
Ιδανικό για χρήση με τα σφραγιστικά της Everbuild.

.
 

 6) Πιστόλι εφαρμογής σφραγιστικών Superflow

Το Superflow Sealant Gun διαθέτει περιστρεφόμενο κύλινδρο, μαλακή σκανδάλη που προσφέρει 33% υψηλότερο ποσοστό εξαγωγής*, μαλακό χερούλι και μηχανισμό για να μη στάζει:
Όλα, μέρη ενός ανθεκτικού σκελετού, που θα αντέξει και τις δυσκολότερες συνθήκες εφαρμογής.
(*συγκρινόμενο με το Power Pro Gun)

 7) Πιστόλι εφαρμογής σαλαμιών

To Foil Applicator Gun είναι σχεδιασμένο για χρήση με σαλάμια. Με το μεταλλικό κύλινδρο που εμπεριέχεται στη συσκευασία, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και με συνήθεις φύσιγγες.

 

 8) Συγκολλητικό & Σφραγιστικό Stixall

To Stixall είναι ο απόλυτος συνδυασμός συγκολλητικού και σφραγιστικού. Βασισμένο σε υβριδική τεχνολογία πολυμερών, διαθέτει την ικανότητα να σφραγίζει και να συγκολλά σχεδόν τα πάντα σε οποιαδήποτε επιφάνεια και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες - ακόμη και υπό βροχή ή μέσα στο νερό!

 

 9) Υπερδιάφανο Συγκολλητικό Clear Fix

To Clear Fix είναι διαφανές, υβριδικό συγκολλητικό γρήγορου αρπάγματος που προσφύεται σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Είναι κατάλληλο για εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές. Διαθέτοντας σταθεροποιητικά πρόσθετα έναντι υπεριώδους ακτινοβολίας, δεν κιτρινίζει με το πέρασμα του χρόνου. To Clear Fix είναι πολλαπλών χρήσεων προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε οποιαδήποτε εφαρμογή, ακόμη και μέσα στο νερό! Είναι διαθέσιμο σε εντελώς διάφανη συσκευασία, η οποία αναδεικνύει την ποιότητα του προϊόντος.

 

 10) Κόλλα Στιγμής Βιομηχανικών Χρήσεων

Το Industrial Superglue GP είναι μεσαίου ιξώδους συγκολλητικό για ανοχές έως και 0,1mm.
Κατάλληλο για εφαρμογές μικρού πάχους με απαίτηση για ταχεία πήξη.
Συγκολλά τις περισσότερες μη πορώδεις επιφάνειες, όπως π.χ. πλαστικά,μέταλλα, γυαλί, PVCu, καουτσούκ και EPDM.
Ιξώδες στους 25οC -100 cps.
Πήζει σε 5 -15 δευτερόλεπτα.
Παρέχεται σε ειδική συσκευασία ραφιού.

 

 11) Μαγνητικό Συγκολλητικό Γενικής Χρήσης

Το All Purpose Instant Contact Adhesive είναι εξαιρετικής απόδοσης μαγνητικό συγκολλητικό, συμβατό με μία ευρεία γκάμα υλικών.
Προορίζεται τόσο για επαγγελματική, όσο και για DIY χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές, για
συγκόλληση διακοσμητικών, όλων των τύπων ξυλείας, σκληρού PVC, ABS, δέρματος, φελλού, πέτρας, μετάλλων και πυκνών υφασμάτων.

 

 12) Εποξειδικός Στόκος για εφαρμογές μέσα στο νερό

Το Stick2 Epoxy Putty Aqua είναι δύο συστατικών στόκος, ειδικά σχεδιασμένος για επισκευές σε νωπά και υγρά υποστρώματα, όπως
δεξαμενές, βαρέλια, σωληνώσεις και θεμέλια.
Μπορεί να εφαρμοστεί σε γλυκό ή θαλασσινό νερό.

 

 13) Εποξειδικό Συγκολλητικό Στιγμής 2 Συστ. σε σωληνάρια

Το Stick2 Rapid Epoxy Adhesive-Tube είναι ισχυρό, δύο συστατικών, διαφανές συγκολλητικό που σκληραίνει εντός μόλις 4 λεπτών.
Είναι ιδανικό για συγκόλληση των περισσότερων υλικών.
Αφού ωριμάσει μπορεί να τρυπηθεί, να τριφτεί και να βαφτεί. Κατάλληλο για βιομηχανική και οικιακή χρήση.

 

 14) Συμπυκνωμένο Καθαριστικό Άλγης Patio Wizard

Το Patio Wizard Concentrate καθαρίζει και απομακρύνει λειχήνες, μούχλα και μύκητες από αυλές, διαδρόμους, μονοπάτια και σκληρές
επιφάνειες.
Είναι πανεύκολο στη χρήση: απλώς εφαρμόστε και αφήστε το να στεγνώσει. Δεν απαιτεί έκπλυση, τρίψιμο ή πλύσιμο με πίεση. Παρέχεται σε μορφή συμπυκνωμένου υγρού που αραιώνεται με νερό σε αναλογία 1:10, αποδίδοντας τελικό δεκαπλάσιο όγκο διαλύματος προς χρήση.

 

 15) Υπερσυμπυκνωμένο Καθαριστικό Άλγης Patio Wizard

Το Patio Wizard Super Concentrate καθαρίζει και απομακρύνει λειχήνες, μούχλα και μύκητες από αυλές, διαδρόμους, μονοπάτια και σκληρές επιφάνειες.
Είναι πανεύκολο στη χρήση: απλώς εφαρμόστε και αφήστε το να στεγνώσει.
Δεν απαιτεί έκπλυση, τρίψιμο ή πλύσιμο με πίεση. Παρέχεται σε φακελάκι υπερ-συμπυκνωμένης συσκευασίας 50ml που διαλύεται στο νερό παρέχοντας τελικό διάλυμα όγκου 5 lt.

 

 16) Καθαριστικό Εναπόθεσης Αλάτων

Το Salt-Away απομακρύνει άλατα και εξάνθηση από τούβλα, πέτρα και σκυρόδεμα. Είναι βιοδιασπώμενο, ασφαλούς φόρμουλας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τοίχους, διαδρόμους, αυλές, ενώ μπορεί να ψεκαστεί, να βουρτσιστεί ή απλά να χυθεί στην επιφάνεια.
Η εξάνθηση προκαλείται συνήθως όταν διαλυτά άλατα μεταφέρονται μέσω των κατασκευαστικών υλικών με τη μορφή υδατικού διαλύματος. Όταν το διάλυμα φτάσει στην επιφάνεια, το νερό εξατμίζεται, αφήνοντας πίσω του συνήθως αντιαισθητικές, λευκές εναποθέσεις. Εάν η εξάνθηση δεν αντιμετωπιστεί, μπορεί να προκαλέσει διαβρωτικές βλάβες στις επιφάνειες.

 

 17) Καθαριστικό Λαδιών Oil-Away

Το Oil-Away είναι έτοιμο για χρήση, υψηλής απόδοσης καθαριστικό για διαδρόμους και αυλές. Αποτελεί την εύκολη και γρήγορη λύση
απομάκρυνσης λαδιών, βενζίνης, ντίζελ και γράσου από διαδρόμους, δάπεδα γκαράζ και χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων. Μπορεί να
εφαρμοστεί στις περισσότερες κοινές επιφάνειες συμπεριλαμβάνοντας σκυρόδεμα, πέτρα, ασφαλτικό σκυρόδεμα και τα περισσότερα κοινά υλικά δαπεδόστρωσης. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως γενικής χρήσης καθαριστικό για ανανέωση της εμφάνισης διαδρόμων και αυλών.

 

 18) Anchorset Red 300

Το Anchorset Red 300 είναι ρητίνη αγκύρωσης βάσης στυρενίου.
Σε νέα, εύχρηστη συσκευασία διπλού σάκου που προσφέρει δυνατότητα εφαρμογής με συνήθη πιστόλια σφραγιστικών.
Ιδανική για στερεώσεις δορυφορικών πιάτων, μεντεσέδων, κάγκελα μπαλκονιών, κ.τ.λ. Διατίθεται με ενσωματωμένο στατικό αναμεικτήρα.

 

 19) Συντηρητικό Εμποτισμού Ξύλου Τριπλής Δράσης

Το Triple Action Wood Treatment προσφέρει ταυτόχρονα αποκατάσταση και συντήρηση της ξυλείας. Τα ενεργά του μικρο-συστατικά που διεισδύουν βαθιά στο ξύλο, προσφέρουν μακροπρόθεσμη προστασία από υγρή σήψη, ξηρή αποσύνθεση, μύκητες και έντομα παντός είδους.

 • Καταστρέφει τους βλαβερούς οργανισμούς.
 • Προστατεύει.
 • Συντηρεί.
 

 20) Αφρός Πολυουρεθάνης για Πιστόλι

To GunGrade Expanding Foam είναι ταχείας ωρίμανσης πολυουρεθανικός αφρός που εφαρμόζεται με πιστόλι και διογκώνεται σημαντικά κατά την εφαρμογή του και αποδίδει έως και 50 φορές τον όγκο του δοχείου του. Μπορεί να κοπεί, να πριονιστεί, να σοβατιστεί και να σφραγιστεί περίπου 1 ώρα μετά την εφαρμογή του. Γεμίζει ανομοιόμορφα κενά, σταθεροποιεί κασώματα, θερμομονώνει και ηχομονώνει.

 

 21) Αυτοκόλλητο Κάλυμμα Δαπέδων Roll & Stroll

Το Roll & Stroll Hard Surface Protector είναι αυτοκόλλλητο κάλυμμα προστασίας δαπέδων. Εφαρμόζεται σε όλες τις σκληρές επιφάνειες, όπως ξύλο, laminate, κεραμικά δάπεδα, κ.α. Χάρις στην επίστρωση συγκολλητικού από την εξωτερική του πλευρά ξετυλίγεται εύκολα, είναι ασφαλέστερο από άλλα προστατευτικά φύλλα σκόνης και είναι κατάλληλο για ποικίλες χρήσεις.
Προστατεύει από τυχόν διαρροές, δεν σκίζεται και δεν καταστρέφεται.

 

 22) Αυτοκόλλητο Κάλυμμα Τζαμιών

Το Glass Protector είναι αυτοκόλλλητο κάλυμμα προστασίας υαλοστασίων και τζαμιών από βρωμιά, ρύπους, λεκέδες, διαρροές και ο,τιδήποτε μπορεί να τα λεκιάσει κατά τη διάρκεια κατασκευαστικών και διακοσμητικών εργασιών.
Επίσης μειώνει το ρίσκο γρατζουνιών στο γυαλί. Είναι πολύ εύκολο στην εφαρμογή, καθώς η συγκολλητική επίστρωσή του βρίσκεται στην εξωτερική του πλευρά.

 

 23) Λάδι Teak

To Teak Oil είναι παραδοσιακού τύπου προϊόν επιφανειακής επεξεργασίας που χρησιμοποιείται για αποκατάσταση των φυσικών ελαίων και της φυσικής απόχρωσης του ξύλου από υποβάθμιση λόγω παλαιότητας ή καιρικών επιδράσεων.
Κατάλληλο για εσωτερική ή εξωτερική χρήση σε ξύλα χωρίς επιστρώσεις.

 

 24) Αφρόστοκος One Strike

Το One Strike είναι ένας νέος, επαναστατικός στόκος που περιέχει στη σύνθεσή του ελαφριά πολυμερή, τα οποία γεμίζουν οπές και κενά ακόμηκαι μεγάλου βάθους. Κατάλληλος για χρήση σε σοβά, ξύλο, τούβλο, πέτρα και επιχρίσματα. Ιδανικός για εφαρμογές οροφής, δεν κρεμάει και δεν τρέχει. Το One Strike δίνει ένα λείο τελείωμα που απαιτεί ελάχιστο ή και καθόλου τρίψιμο και είναι έτοιμο για βαφή ή για να δεχθεί ταπετσαρία σε μόλις 30 λεπτά.

 

 25) Αυτό-συρρικνούμενη Επισκευαστική Ταινία Σιλικόνης Silweld Tape

Η Silweld είναι μια νέα, αυτό-συρρικνούμενη ταινία σιλικόνης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επισκευάσει σχεδόν ο,τιδήποτε: από
επείγουσες εφαρμογές σε λάστιχα νερού ή σωλήνες αέρος έως μόνωση ηλεκτρικών καλωδίων ή συνδέσεων.

 • Δημιουργεί στεγανή σφράγιση από εισροή αέρα ή νερού σε δευτερόλεπτα, χωρίς την ανάγκη συγκολλητικών.
 • Χρησιμοποιείται ακόμη και μέσα στο νερό.
 • Αποτελεί ισχυρό μονωτή για έως και 8.000 Volts, διαθέτει θερμοκρασιακό εύρος λειτουργίας από -65οC έως +260οC.
 • Αντέχει πίεση έως 700psi.
 • Είναι ανθεκτική σε πετρέλαιο, λάδια, οξέα, αλατόνερο, διαλύτες και υπεριώδη ακτινοβολία.
 

 26) Πανίσχυρη ταινία διπλής όψεως Powerful Grip

Η Powerful Grip Tape αποτελεί έναν νέο τύπο ταινίας διπλής όψεως που διαθέτει απίστευτα ισχυρή και άμεση δύναμη πρόσφυσης.

 • Προσφύεται σχεδόν σε οποιοδήποτε υλικό, σε εσωτερικές ή εξωτερικές εφαρμογές, συμπεριλαμβάνοντας κεραμικά, τουβλοποιία, ξύλο, μέταλλα, πλαστικά και pvc.
 • Είναι ανθεκτική σε υγρασία
 • Δεν υποβαθμίζεται με την επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας.
 • Είναι ιδανική για οικιακή, βιομηχανική, κατασκευαστική χρήση
 • Μπορεί να εφαρμοστεί και ως αντικατάστατο τρυπήματος και βιδώματος.

 

 

 27) Λιπαντικό Σπρέι Συντήρησης Πολλαπλών Χρήσεων

Το Multi Maintenance Spray είναι σπρέι με εκατοντάδες εφαρμογές στο σπίτι, το γκαράζ, το εργαστήριο και τη βιομηχανία.
Διεισδύει σε σκουριασμένα σημεία και στηρίγματα, βοηθώντας τη διάλυση της σκουριάς, λιπαίνει κλειδαριές, μεντεσέδες και εργαλεία.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προστασία μετάλλων και εργαλείων από την οξείδωση, καθώς και για διευκόλυνση της εκκίνησης μηχανών βενζίνης και συστημάτων υγρής ανάφλεξης.

 

 

 28) Πυροτσιμέντο KOS - Φύσιγγα

Το KOS Fire Cement είναι έτοιμο για χρήση μείγμα θερμοσκληρυνόμενων ρητινών και ανόργανων πληρωτικών συστατικών. Ωριμάζει όταν εκτίθεται σε θερμότητα και αντέχει σε θερμοκρασίες έως τους 1250οC.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οικιακές και εμπορικές εφαρμογές. Εξαιρετική πρόσφυση σε πυρότουβλα, τσιμεντόλιθους, πέτρα και
κεραμικά.

Η φόρμουλα του Kos Fire Cement σε εύχρηστη συσκευασία φύσιγγας που εφαρμόζεται με πιστόλι.